Dikemaskini 5:30 PM, 29 Jun, 2018
A+ A A-

Jangan keterlaluan memuji saya - Budiman

Calon Barisan Nasional dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Sungai Besar, Budiman Mohd Zohdi meminta semua pihak tidak keterlaluan memuji beliau selepas menang dengan majoriti yang besar baru-baru ini.

PAS harap undi protes untuk menang

Kurang dua hari lagi hari mengundi, PAS hari ini yakin menang pilihan raya kecil (PRK) Kuala Kangsar dan Sungai Besar dan akan berusaha menterjemahkan undi protes di kalangan orang Melayu supaya disalurkan kepadanya.

Azmin nyata sokongan untuk calon Amanah

Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali menyatakan secara jelas menyokong calon Parti Amanah Negara (Amanah), Azhar Ab Shukur sebagai calon Pakatan Harapan pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Kawasan Parlimen Sungai Besar pada 18 Jun ini.

Mastura boleh mengundi, kata mufti

Datin Mastura Mohd Yazid boleh melaksanakan tanggungjawabnya sebagai pengundi pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Kuala Kangsar pada 18 Jun ini, kata Mufti Perak Tan Sri Dr Harussani Zakaria.

PAS pemakan dedak UMNO - Tun Mahathir

Tun Dr Mahathir Mohamad sudah hilang arah apabila menjadikan PAS sebagai mangsa 'serangan' beliau seterusnya dalam agenda menjatuhkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Subscribe to this RSS feed