Dikemaskini 5:30 PM, 29 Jun, 2018
A+ A A-

Ibu tunggal terima rumah PPR hasil usaha PPRM

Soundaravalli, 71, yang tinggal bersama anak lelakinya yang mempunyai masalah sakit jiwa sejak suaminya meninggal dunia berkata, beliau berteduh di rumah kenalannya sebelum mendekati bantuan Malarvizhi Gunaseelan. Soundaravalli, 71, yang tinggal bersama anak lelakinya yang mempunyai masalah sakit jiwa sejak suaminya meninggal dunia berkata, beliau berteduh di rumah kenalannya sebelum mendekati bantuan Malarvizhi Gunaseelan.

Presiden Pusat Perkhidmatan Rakyat Malaysia, Datuk Malarvizhi Gunaseelan mendapatkan sebuah unit PPR kepada seorang wanita yang merupakan ibu tunggal.

Soundaravalli, 71, yang tinggal bersama anak lelakinya yang mempunyai masalah sakit jiwa sejak suaminya meninggal dunia berkata, beliau berteduh di rumah kenalannya sebelum mendekati bantuan Malarvizhi Gunaseelan.

"Beliau membawa saya berjumpa dengan Datuk Bandar DBKL dan ketua pengarahnya bagi memperolehi unit berkenaan.

"Saya tahu mendapatkan rumah PPR adalah sangat sukar. Di sini saya ingin mengucapkan terima kasih kepada beliau yang menyelesaikan masalah saya," katanya sambil menambah beliau perlu membayar RM94 sebulan untuk rumah berkenaan seperti yang tertulis di dalam perjanjian rumah. -Tamil Malar

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.