Dikemaskini 5:30 PM, 29 Jun, 2018
A+ A A-

Saya penyelesai masalah rakyat Teluk Intan - Mah Siew Keong

Saya juga membantah BN supaya tidak menerima hudud yang dibentang di Parlimen pada awal tahun ini, kerana Malaysia adalah negara diduduki pelbagai kaum. Saya bercadang mahu meletak jawatan sebagai menteri jika hudud dilulus. Saya juga membantah BN supaya tidak menerima hudud yang dibentang di Parlimen pada awal tahun ini, kerana Malaysia adalah negara diduduki pelbagai kaum. Saya bercadang mahu meletak jawatan sebagai menteri jika hudud dilulus.

Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi Datuk Seri Mah Siew Keong berkata walaupun kawasan Parlimen Teluk Intan dibangunkan dengan lebuhraya dan UPSI, namun beliau berkata beliau akan menjadi penyelesai kepada penduduk miskin di kawasan ini.

"Saya juga membantah BN supaya tidak menerima hudud yang dibentang di Parlimen pada awal tahun ini, kerana Malaysia adalah negara diduduki pelbagai kaum. Saya bercadang mahu meletak jawatan sebagai menteri jika hudud dilulus.

"Walaupun saya kalah pada 2008 dan 2013, rakyat tetap memilih Barisan Nasional pada 2014. Ada juga yang mendoakan untuk saya menang di kuil. Saya tidak melupakannya, sebab itu saya memberi dana kepada 11 buah kuil. Saya akan memastikan semua kuil mendapat dana," katanya.

Tambah beliau, sebanyak 12,000 murid sekolah rendah di kawasan ini diberi pakaian sekolah, selain diberi kerusi roda untuk golongan kurang upaya.

"Rakyat boleh mendekati pejabat Gerakan bagi menyelesaikan masalah mereka. Saya percaya kaki tangan pejabat, akan membantu," katanya. -Tamil Malar

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.